Cu ajutorul echipamentelor din dotarea firmei si impreuna cu colaboratorii nostri va putem oferi o gama variata de produse si prestari de servicii ce se pot realiza pe echipamentele din dotare.

Detinem echipamente asistate de calculator , Routere CNC, cu ajutorul carora putem obtine orice piese cu forme si contururi simple sau complexe. Piese din aluminiu unicate, prelucrate cu o precizie ridicata. Prelucram si alte materiale gen MDF, Carton, Lemn stratificat sau orice alt material ce poate fi prelucrat prin frezare.

Plasma CNC este un echipament din dotarea noastra si il folosim in debitarea cu precizie folosind jetul de plasma in cazul materialelor fieroase. Barile OFF/ROAD pentru autoturismele de teren sau panourile decorative din tabla de otel le decupam astfel. Tot pentru prelucrarea materialelor fieroase folosim Abkantul si Ghilotina hidraulica.

Piesele finite obtinute in compania noastra sunt trecute printr-un proces de Vopsire in Camp Electrostatic. Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Avem posibilitatea sudura prin diferite procedee:

Procedeul TIG (Tungsten Inert Gas)

Procedeul de Sudura TIG este unul des întâlnit și se distinge prin calitatea ridicată și un frumos aspect vizual al cordoanelor de sudură. Este suficient să priviți cu atenție un sudor bun utilizând un echipament de sudare TIG și veți înțelege destul de repede motivul afirmațiilor mele de mai sus.

Sudura SEI (sudare cu electrod invelit)

Profilele metalice le debitam cu aparate profesionale ce folosesc panze cu carburi metalice. Putem debita profile din otel, aluminiu, cupru etc. de orice forma si cu o viteza de lucru foarte mare. Aceste aparate se caracterizeaza prin taieri rapide, fara scantei si fara a incalzi materialul.

Procedeul Mig (Metal Inert Gas)

Sudura MIG/MAG oferă mai multe avantaje comparativ cu alte proceduri de sudare datorită caracteristicilor sale. Diferența semnificativă între procesul de sudare tradițional denumit SEI (Sudare cu Electrod Învelit) și cel în cazul dat constă în introducerea de gaz protector la locul sudării, care înlocuiește învelișul electrodului.

Circularu de Formatizat Vertical

Tablele din aluminiu sau placile din materiale lemnoase ce necesita o taietura mai calitativa le prelucram cu ajutorul Circularului de Formatizat Vertical.